Kunstkerstbomen

Kunstbomen hebben een hele rit achter de rug, in de jaren zeventig begonnen er langzaam kunst kerstbomen op te duiken maar als we die vergelijken met de huidige generatie is er een enorme wereld van verschil.

Met de laatste generatie zgn. PE bomen is er een tijdperk aangebroken dat zelfs de meest verknochte kopers van echte bomen beginnen te twijfelen. Het verschil is (zeker als de boom versiert is) vrijwel niet meer te zien.

De prijzen van deze prachtige bomen liggen uiteraard hoger als die van een echte boom, maar als u een kunstboom 6 jaar gebruikt heeft u in de meeste gevallen al geld verdient. De duurste kunstbomen liggen rond de 300,00 euro, waar een gemiddelde echte Nordmann den van dezelfde afmetingen ergens tussen de 40 en 60 euro komen, hiernaast bent u jaarlijks in de kou en vaak regen op weg om een mooie boom te vinden. Als de boom dan is gevonden moet u thuis in de weer om hem weer recht in de standaard of pot te zetten... voor veel mensen is dit een nachtmerrie.

De kunstboom heeft zeker ook werk nodig om mooi opgezet te worden, maar recht in de standaard is geen probleem, het is lekker warm binnen dus het mooi uitvouwen van de takken is na een paar uurtjes weer geregeld.

Mist u dan nog de lekkere dennengeur? geen probleem, koop een paar kersttakken en knip ze in fijne stukjes, deze stukjes gaan hierdoor hars afgeven en de bijbehorende geur verspreid zich al snel door uw huis.. Voila!

Dus woont u in Maastricht, Valkenburg, Meerssen of omgeving en bent u overtuigd? kom eens langs en laat u adviseren door onze bekwame mensen! Graag tot ziens.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen