Goed voorbereid voor het nieuwe tuinseizoen

Goed voorbereid voor het nieuwe tuinseizoen

Het nieuwe voorjaarsmagazine van GroenRijk is uit! Hierin staan handige tips, leuke informatie en inspirerende beelden voor het komende tuinseizoen. Het voorjaarsmagazine is te lezen op deze pagina.

Veel aandacht gaat er in dit online tijdschrift naar duurzaamheid. Er is de laatste tijd in de samenleving een hoop aandacht voor dit onderwerp. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de dalende bijenpopulatie en met grote hoeveelheden regen (of juist grote droogte). GroenRijk draagt in het magazine praktische oplossingen aan die ook bijdragen aan je eigen tuinplezier. Een win win-situatie dus!

Video’s
Zoals je hebt gemerkt is GroenRijk steeds meer zichtbaar met video's (ken je ons Youtube-kanaal al?), ook in het online magazine komen de bekende gezichten Konni en Jennefer weer terug met een aantal bijdragen. Zo vertelt Konni over het decoreren van een goed gedekte Paastafel en leert Jennefer je wat bij over het aanbod in voorjaarsbollen. Zegt een foto meer dan duizend woorden? Dan heb je veel aan deze video’s!

Acties
De lezer van de het voorjaarsmagazine profiteert van enkele leuke acties en kortingen. Doe je mee met de winactie, waarbij je kans maakt op een vrolijke voordeurmake-over van Ivo Putman? De bekende tuinman van De Grote Tuinverbouwing weet wel raad met het opfleuren van de ruimte om de voordeur heen! Ook geeft GroenRijk een kortingsbon voor 20 procent korting weg voor kamerplanten.

Reden genoeg om het voorjaarsmagazine van GroenRijk te lezen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...
Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!


Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een een...

Lees meer...
De flowerpower van hoornviooltjes

Aan het kleurrijke hoornviooltje (Viola cornuta) kun je gewoon geen hekel hebben. De bloemen fleuren makkelijk een leeg plekje of hoekje op, bloeien lang door en de groene bladeren houden stand tijdens de winter. GroenRijk heeft voor jou alvast hoornviooltjes in een wandhanger geplant zodat je er thuis gelijk van kunt genieten. 


Vrolijk viooltje 

Het hoornviooltje (Viola cornuta) is in het wild te vinden in de Pyreneeën, Alpen...

Lees meer...