Bloemen Valkenburg

Voor een breed assortiment bloemen nabij Valkenburg, bent u bij GroenRijk Berg en Terblijt aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment voor zowel binnen als buiten en bovendien zijn er iedere dag verse bloemen te vinden in onze bloemenshop BloemRijk. De bloemist nabij Valkenburg is een echte sfeermaker voor uw huis.

Bloemen kopen in Valkenburg 

Bloemen in Valkenburg nodig? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Berg en Terblijt!De verse bloemen zijn afgestemd op het seizoen. U kunt naar eigen keuze een boeket laten samenstellen of een mooi bloemstuk op laten maken. Bij ons kunt u terecht voor:

  • losse snijbloemen;
  • bloemstukken;
  • bruidsboeketten;
  • begrafenis arrangementen;
  • diverse soorten decoratie van bloemen in Valkenburg.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bloeiende kamerplanten en buitenplanten. De buitenplanten geven in bepaalde maanden prachtige bloemen. Ook bloembollen zoals tulpen, hyacinten, narcissen, dahlia’s en calla’s kunnen uw tuin flink opfleuren. De voorjaarsbloeiende bloembollen zoals tulpen, hyacinten en narcissen kunnen voor de eerste nachtvorst in september tot december worden geplant. Terwijl de zomerbloeiende bloembollen zoals dahlia’s en calla’s het beste na de IJsheiligen (na 14 mei, zodra de nachtvorst voorbij is), kan planten.

Verzorging bloemen in Valkenburg

Of u nu bloemen en planten voor binnen of buiten aanschaft of een mooi boeket laat samenstellen. Goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk en een mooie pot of vaas maakt het geheel helemaal af in uw huiskamer of op uw terras. We heten u van harte welkom in ons tuincentrum nabij Valkenburg. Vraag ons om advies wat betreft het verzorgen van uw plant. Ook met betrekking tot de standplaats en watergeven kunnen wij u adviseren welke bloemen en planten het beste bij u passen.

Plantengids

Wilt u meer weten over uw favoriete bloemen nabij Valkenburg? Bezoek onze website en vindt alle informatie in onze handige plantengids. Natuurlijk staan onze medewerkers van ons tuincentrum graag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over bloemen en planten. We zien u graag terug in de showroom. Bekijk de website voor de actuele openingstijden of neem contact op via 043 604 0161. Als laatste willen wij u er graag op attenderen dat wij als een van de weinige tuincentra nabij Valkenburg ook op zondag zijn geopend.