Dierenwinkel Maastricht

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Maastricht? Bij GroenRijk Berg en Terblijt vindt u in het tuincentrum een complete dierenwinkel met alles voor uw huisdier. Naast een ruime keuze in merken bieden wij ook een zeer breed assortiment aan dierenbenodigdheden aan. 

Dierenwinkel Maastricht

In onze dierenwinkel heten wij u (en eventueel uw huisdier) van harte welkom. In ons assortiment vindt u alles voor uw:

  • Hond;
  • Kat;
  • Knaagdier;
  • Vogels;
  • Vissen;
  • En ook voor overige huisdieren hebben we alles in de dierenwinkel nabij Maastricht. 

Van voer tot voederbakken, van krabpalen tot speelgoed voor uw huisdier en van de lekkerste manden en kussens tot een uitgebreid assortiment aan riemen. Bij GroenRijk kunt u terecht voor al uw dierbenodigdheden.

Dierenwinkel nabij Maastricht alles voor uw hond.  Dierenwinkel nabij Maastricht alles voor uw kat  Dierenwinkel nabij Maastricht alles voor uw konijn

Uw huisdier verdient de beste zorg

Voor alle dieren geldt; maak van te voren de juiste overweging, u heeft jarenlang de lusten, maar ook de lasten! Kleine goudvissen voelen zich het prettigst in een kom van 5 liter. Knaagdieren zoals konijnen vragen veel aandacht en cavia’s zijn graag actief. In de dierenwinkel in ons tuincentrum vlakbij Maastricht vindt u alles om uw diertjes actief en gezond te houden.

Advies over dierenvoeding

Voor advies voor dierenvoeding of over uw huisdier of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom bij GroenRijk Berg en Terblijt. Klik hier voor onze openingstijden of een routebeschrijving naar de gezelligste en meest complete dierenwinkel van Maastricht en de rest van de omgeving Limburg.