Tuinplanten Limburg

Meer informatie over de Tuinplanten in Limburg.De mooiste tuinplanten in Limburg! GroenRijk Berg en Terblijt is één van de meest complete tuincentra van Limburg. GroenRijk, weet wat er leeft! Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod van tuinplanten, kamerplanten, dierenbenodigdheden, sierbestrating, tuinmeubelen, snijbloemen, barbecues en nog veel meer. Voor een volledig overzicht van het assortiment heten we u van harte welkom in ons tuincentrum of bekijk onze assortimentspagina op de website voor een indicatie van wat wij allemaal verkopen. 

Kortingen tuinplanten in Limburg

Bent u op zoek naar goede aanbiedingen van planten in Limburg? Bij GroenRijk Berg en Terblijt doet u gegarandeerd uw voordeel met onze unieke kortingen. Met iedere week een andere weekaanbieding, diverse acties en leuke nieuwsbriefacties bent u bij ons aan het juiste adres. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en profiteer direct van onze kortingen.

Soorten tuinplanten

In ons tuincentrum worden alle tuinplanten met liefde verzorgd. Onze specialisten kunnen u precies vertellen of de planten op een lichte plaats moeten staan of juist in de schaduw, hoe u ze het beste kunt verzorgen en met welke planten de gewenste plant is te combineren. Zo creëert u de mooiste bloembakken, borders en complete tuinen. 

Lees meer over onze soorten tuinplanten

  • Eénjarigen, kuipplanten en kruiden;
  • Vaste planten;
  • Bomen, coniferen en heesters;
  • Rozen en klimplanten;
  • Bloembollen en zaden;
  • En nog vele andere tuinplanten in Limburg.

Ook voor moestuinieren hebben wij alles in huis en geven wij u graag een goed advies. 

Rob Verlinden i.s.m. GroenRijk

Tot slot onderscheidt GroenRijk Berg en Terblijt zich van andere tuincentra in Limburg door handige tuintips te geven waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft. Lees de tuintips op onze website of kijk voor meer nuttige tips naar Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6. 

Als een van de weinige tuincentra uit Limburg zijn wij iedere zondag geopend!