Tuincentra Limburg

Op zoek naar tuincentra in Limburg? GroenRijk Berg en Terblijt is één van de meest complete tuincentra van Limburg. GroenRijk, weet wat er leeft! Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod van: Op zoek naar tuincentra in Limburg? Kom langs bij GroenRijk Berg en Terblijt!

  • tuinplanten;
  • kamerplanten;
  • dierenbenodigdheden;
  • sierbestrating;
  • tuinmeubelen;
  • snijbloemen;
  • barbecues;
  • en nog veel meer vindt u in tuincentra in Limburg. 

Voor een volledig overzicht van het assortiment heten we u van harte welkom in ons tuincentrum of bekijk onze assortimentspagina op de website voor een indicatie van wat wij allemaal verkopen. 

Unieke kortingen tuincentra Limburg

Bent u op zoek naar goede aanbiedingen van tuincentra in Limburg? Bij GroenRijk Berg en Terblijt doet u gegarandeerd uw voordeel met onze unieke kortingen. Met iedere week een andere weekaanbieding, diverse acties en leuke nieuwsbriefacties bent u bij ons aan het juiste adres. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op onze homepage. Schrijf u in en profiteer direct van onze kortingen. 

Handige tuintips

Tot slot onderscheidt GroenRijk Berg en Terblijt zich van andere tuincentra in Limburg door handige tuintips te geven waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft. Wilt u meer weten over het hoe en waarom van snoeien? In welke periode u het best kunt snoeien? Tips over zowel binnen als buitenplanten of bijvoorbeeld over het aanleggen van een gazon of het maken van compost. Bekijk de tuintips op onze website of ga naar onze homepage voor de GroenRijke tips van niemand minder dan Rob Verlinden.

Iedere zondag koopzondag!

Wij heten u van harte welkom in tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt. Bekijk de website voor de actuele openingstijden of neem contact op via 043-6040161. Daarnaast willen wij u erop attent maken dat wij als een van de weinige tuincentra uit Limburg iedere zondag zijn geopend. Kom langs en bezoek de showroom ter inspiratie. We zien u graag terug in tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt!