Tuinbon

Tuinbon

Geef de tuinbon cadeau! De GroenRijk Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt! Shop langs trends en originele ideeën, laat je verrassen door de mooiste bloemen en planten. Bewonder de vele accessoires en ontspan en geniet in het tuincafé!

Met de GroenRijk Tuinbon geef je een bijzondere winkelbeleving cadeau. Je geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven.

De GroenRijk Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. Je hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken.

De GroenRijk Tuinbon is hét groenste cadeau voor vrienden, familie of jezelf. Met een Tuinbon kun je alles kopen wat er in GroenRijk te koop is. Van planten, potten en barbecues tot voeding en speeltjes voor je huisdier. Elke uitgave wordt van het tegoed (van 10 tot 150 euro) afgetrokken en dat is wel zo handig. Heb je de GroenRijk Tuinbon cadeau gekregen? Bij ieder GroenRijk tuincentrum kan de cadeaukaart besteed worden.

Verras familie en vrienden met hét cadeau dat altijd uitkomt. Een veelzijdig cadeau voor huis, tuin en dier. Geef met dit cadeau gegarandeerd plezier!