Koopzondag Maastricht

Iedere zondag is het koopzondag in Maastricht bij tuincentrum GroenRijk. Kom langs en maak van uw bezoek een leuk dagje uit! Ook voor de kinderen worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals een bezoek van de Griezelbus, schminken of op de foto gaan met je huisdier. Wij bieden alles voor uw huis en tuin. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in het tuincentrum om ons volledige assortiment te komen bekijken. Tuincentrum Groenrijk in Berg en Terblijt is maar liefst 7 dagen per week geopend. U vindt hier een ruim assortiment van onder andere:Op zoek naar koopzondag in Maastricht? Kom naar tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt!

  • Binnenplanten;
  • Buitenplanten;
  • Barbecues;
  • Tuinmeubelen;
  • Vijveraanleg en onderhoud;
  • Dieren;
  • Bloemen;
  • Woonaccessoires;
  • En nog veel meer tijdens koopzondag in Maastricht!

Het tuincentrum is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat u altijd kunt vinden wat u zoekt. Mocht u onverhoopt een bepaald product niet kunnen vinden of bent u op zoek naar deskundig advies? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Klantenkaart

Met de GroenRijk klantenkaart kunt u sparen voor korting op het gehele assortiment. Ook wordt u op de hoogte gehouden van diverse acties, aanbiedingen en activiteiten door middel van een digitale nieuwsbrief. Zo maakt u bijvoorbeeld kans op het terugverdienen van het volledige aankoopbedrag. U speelt hiervoor automatisch mee zodra u uw klantenkaart laat scannen bij uw aankoop, u hoeft hier verder niets voor te doen. Ook bent u de eerste die wordt uitgenodigd voor speciale klantenkaarthouders avonden waarbij u gebruik kunt maken van opruimingskortingen. U kunt de klantenkaart aanvragen in de winkel.

Kortingen tijdens koopzondag in Maastricht

Bent u op zoek naar kortingen of scherpe aanbiedingen van tuincentra in Limburg? Bij GroenRijk Berg en Terblijt doet u gegarandeerd uw voordeel met onze unieke kortingen. We hebben iedere week een andere weekaanbieding en het hele jaar door verschillende acties. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief om niets te missen en direct van onze kortingen te profiteren.

Koopzondag nabij Maastricht

Geen tijd om te winkelen tijdens koopzondag in Maastricht? We bieden ook de mogelijkheid om ons assortiment online te bekijken. Naast de koopzondag in ons tuincentrum nabij Maastricht, zijn we de rest van de week ook iedere dag geopend. Bezoek ons tuincentrum en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Bekijk de actuele openingstijden en kom langs!