Zwembad onderhoud

Voor de juiste producten en  tal van tips & tricks voor het onderhoud van uw zwembad bent u bij GroenRijk Berg en Terblijt aan het juiste adres! 

Wat u zelf kunt doen

Zwemplezier van het zuiverste water begint bij een doordacht watercirculatiesysteem en een goed werkende filterinstallatie. Het bad is gevuld met leidingwater. Hiermee legt u de basis voor schoon en helder water. Nu kunt u zelf ook een steentje bijdragen aan de kwaliteit van uw badwater. Bladeren uit het water vissen en `s avonds uw bassin afdekken, uw bad een grote beurt geven met een bodemreiniger, de omgeving schoonhouden. Het verhoogt uw zwemplezier en uw bad nodigt u uit voor een frisse duik. Bij gezond zwemwater komt echter meer kijken. Desinfecteren bijvoorbeeld. En doordachte waterbehandeling. Laten we de feiten eens op een rij zetten.

Algen, bacteriën en verontreinigingen krijgen geen kans

Zeker een verwarmd, maar ook een koud buitenbad krijgt nogal wat te verwerken. Juist bij zomerse temperaturen. Bacteriën voelen zich dan als een vis in het water. Ze vermenigvuldigen zich in rap tempo. Algen houden eveneens van zonnestralen. Ze zorgen voor een groen/bruine aanslag en verkleuren uw zwemwater. Bovendien veroorzaken algen de kans op gladheid. En wat denkt u van haren, huidschilfers en zonnebrandcrème die in uw bad achterblijven? Of bladeren, stof en insecten?

Gelukkig hoeft u van dit ongemak geen hinder te ondervinden. Want met de juiste waterbehandeling worden verontreinigingen afgevoerd en krijgen algen en bacteriën geen kans. Sterker nog, u bent zeker van een constante kwaliteit zwemwater. En van zwemplezier zonder zorgen.Voor vragen bent u welkom bij GroenRijk Berg en Terblijt!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment