Planten Valkenburg

Voor een breed assortiment planten nabij Valkenburg bent u bij GroenRijk Berg en Terblijt aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment voor zowel binnen als buiten en bovendien zijn er iedere dag verse bloemen te vinden in onze bloemenshop BloemRijk. De verse bloemen zijn afgestemd op het seizoen. U kunt een boeket of een mooi bloemstuk naar keuze op laten maken. Planten nabij Valkenburg nodig? Kom naar GroenRijk Berg en Terblijt!

Verzorging planten nabij Valkenburg

Of u nu bloemen en planten voor binnen of buiten aanschaft of een mooi boeket laat samenstellen. Goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk en een mooie pot of vaas maakt het geheel helemaal af in uw huiskamer of op uw terras. We heten u van harte welkom in ons tuincentrum nabij Valkenburg. Vraag ons om advies, wij kunnen u van alles vertellen over:

  • standplaats;
  • watergeven;
  • welke plant het beste bij u thuis past;
  • algemene informatie over planten nabij Valkenburg.

Een jarige planten nabij Valkenburg

De bloeiperiode van vaste planten kan soms even op zich laten wachten waardoor ze pas in de zomer of herfst bloeien. Om uw tuin alvast wat kleur te geven kunt u ook kiezen voor eenjarige planten. In een mooie pot of plantenbak fleurt dit uw hele terras op. De plantjes kunnen worden gepot na 14 mei; zodra de IJsheiligen voorbij zijn. Om de planten nabij Valkenburg in optimale conditie te houden, adviseren we om de plantjes regelmatig te controleren op uitgebloeide bloemen en deze te verwijderen. Denk er daarnaast ook aan om ze voldoende water te geven, met name als het wat langer droog weer is. 

Plantengids

Wilt u meer weten over uw favoriete planten nabij Valkenburg? Bezoek onze website en vindt alle informatie in onze handige plantengids. De plantengids helpt u de juiste standplaats te vinden voor uw plant. Volledig in de zon, schaduw of juist er tussenin. Daarnaast kunt u hier de bloeitijd terug vinden. Natuurlijk staan medewerkers van ons tuincentrum graag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over bloemen en planten. We zien u graag terug in de showroom. Bekijk de website voor de actuele openingstijden.