Planten kopen Limburg

GroenRijk Berg en Terblijt in Limburg is met een ruim assortiment zeker een aanrader om planten te kopen. We bieden diverse planten en bloemen voor zowel binnen als buiten en bovendien zijn er iedere dag verse bloemen te vinden in onze bloemenshop BloemRijk. De verse bloemen zijn afgestemd op het seizoen. U kunt een boeket laten samenstellen of een mooi bloemstuk naar keuze op laten maken.

Verzorging planten kopen in Limburg

Of u nu bloemen en planten voor binnen of buiten wil kopen in Limburg of een mooi boeket laat samenstellen. Goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk en een mooie pot of vaas maakt het geheel helemaal af voor een plant in uw huiskamer of op uw terras. We heten onze bezoekers uit Limburg van harte welkom en adviseren u graag over welke planten u het beste kunt kopen en bij uw huis passen.

Breed assortiment planten kopen in Limburg

Komt u uit Limburg? Dan raden wij het u zeker aan om onze showroom te bezoeken voor een breed assortiment van:

  • Kamerplanten;
  • Tuinplanten;
  • Snijbloemen;
  • Alles wat u nodig heeft voor planten kopen in Limburg.

Iedere zondag koopzondag!

Wij heten u van harte welkom in tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt. Bekijk de website voor de actuele openingstijden of neem contact op via 043-6040161. Daarnaast willen wij u erop attent maken dat wij als een van de weinige tuincentra uit Limburg iedere zondag zijn geopend. Kom langs en bezoek de showroom ter inspiratie voor planten kopen in Limburg. We zien u graag terug in tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt!

Planten kopen Limburg? Kom naar tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt!