Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Rode pavia, familie van de Hippocastanaceae. De bloemkleur is rood en de bloeitijd is van ca. juni. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. 400 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een natte plaats.
Zeer geschikt voor tuinen en openbaar groen met een hoge grondwaterstand of aan de waterkant. Wenst een een vochtige tot natte, zure, humusrijke bodem en een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met 'open plaats' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Ben je op zoek naar Aesculus pavia 'Atrosanguinea'? De Aesculus pavia 'Atrosanguinea' is ook wel bekend als Rode pavia. Deze Hippocastanaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 400 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Aesculus pavia 'Atrosanguinea'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Rode pavia Wetenschappelijke naam: Aesculus pavia 'Atrosanguinea' Type plant: Heester
  • Geslacht: Aesculus Familie: Hippocastanaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni
  • Vochtigheid: Vochtig Wintergroen: Nee Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur
  • Hoogte in CM: 400 Giftig: Nee