Gasbarbecue

De populariteit van gasbarbecues neemt de laatste jaren enorm toe en dat is niet zonder reden. De voordelen van een gasbarbecue zijn namelijk ontzettend groot en bieden veel gemak tijdens het barbecueën. Wij zetten een paar van de grootste voordelen van gasbarbecues voor u op een rijtje.


OPENINGSTIJDEN 


7 Redenen waarom u voor een gasbarbecue moet gaan.

 

Cadac barbecue | gasbarbecue | tuincentrum Berg en Terblijt | GroenloCadac barbecue | gasbarbecue | tuincentrum Berg en Terblijt | Groenlo

 1. Direct klaar voor gebruik
  Met een beveiligde automatische ontsteker is een gasbarbecue vrijwel meteen op temperatuur. Dit is een groot voordeel ten opzichte van houtskoolbarbecues waarbij het vaak lang duurt voordat de kooltjes op temperatuur zijn.
   
 2. Regelbare temperatuur
  De gastoevoer is regelbaar en op de meeste barbecues zit een thermometer. Hierdoor kunt u de temperatuur eenvoudig in de gaten houden en hoger of lager zetten. Dit is erg handig wanneer u verschillende gerechten op de barbecue wilt bereiden waarvoor een andere temperatuur nodig is Hierdoor zijn je gerechten altijd perfect bereid en smaken ze voortreffelijk. 
   
 3. Goedkoper in gebruik
  Gasflessen zijn in aanschaf misschien duurder dan een zak houtskool, maar ze gaan erg lang mee. Dit maakt een gasbarbecue op de lange termijn een stuk goedkoper in gebruik.
   
 4. Minder rook- en stankontwikkeling
  Een gasbarbecue produceert veel minder rook en is vrijwel reukloos. Dit is ideaal wanneer u in een dichtbevolkte buurt woont waar de buren last kunnen hebben van de rookontwikkeling.
   
 5. Meer mogelijkheden
  Een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om uw maaltijd te bereiden. Naast het grillen van vlees en groenten kunt u met een gasbarbecue ook koken, bakken, wokken en indirect grillen. Dit maakt een gasbarbecue ontzettend veelzijdig.
   
 6. Makkelijk schoon te maken
  Geen gedoe met asresten en roetvlekken die u met een staalborstel van de barbecue moet afschrobben. Een gasbarbecue is snel schoon te maken. Zodat u in no-time kunt genieten van een hoppig biertje of een lekker wijntje. 
   

 7. Meer quality time
  Een gasbarbecue is snel en gemakkelijk in gebruik. Bovendien is het schoonmaken ervan, zoals we net al aangaven, een fluitje van een cent. U hoeft niet de hele dag in de weer te zijn met het aansteken en onderhouden van het vuur. Hierdoor houdt u meer tijd over om te ontspannen met je vrienden en familie. En wat is nu belangrijker dan tijd te spenderen met je familie en vrienden? Met een gasbarbecue heeft u daar alle tijd voor en zullen de gezellige barbecue vreetfestijnen na verloop van tijd veranderen in prachtige herinneringen.  

Cadac barbecue | gasbarbecue | tuincentrum Berg en Terblijt | GroenloCadac barbecue | gasbarbecue | tuincentrum Berg en Terblijt | Groenlo

Gasbarbecues kopen in Bemelen, Sibbe en Valkenburg

Bij GroenRijk Berg en Terblijt hebben we een breed assortiment aan gasbarbecues en barbecue accessoires van merken zoals Cadac en Weber. Cadac staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom waar u de barbecues in het echt kunt bekijken. Kom dus gerust langs in ons tuincentrum en ontdek de voordelen van een gasbarbecue! Leg gerust onze medewerkers op het rooster en wie weet onthullen ze wel geheime tips voor de beste culinaire barbecue gerechten! Bent u al onderweg naar ons tuincentrum? Tot zo!  

KOM LANGS!