Kerstshow Valkenburg

Bezoek de sfeervolle kerstshow nabij Valkenburg. Woont u in Valkenburg en bent u op zoek naar een leuk dagje uit in de kerstsfeer? Kom naar tuincentrum GroenRijk nabij Valkenburg in Berg en Terblijt. Het tuincentrum wordt volledig omgetoverd in de kerstsfeer, zodat u hier winterse inspiratie kunt opdoen om ook thuis een gezellige kerstsfeer te creëren.

Kerstshow bezoeken nabij ValkenburgOp zoek naar een kerstshow in Valkenburg? Kom langs in tuincentrum GroenRijk in Berg en Terblijt!

Tuincentrum GroenRijk in Berg en Terblijt nabij Valkenburg biedt een prachtige kerstshow waar we erg trots op zijn. U vindt hier:

  • magische kerstshow nabij Valkenburg;
  • volledig opgetuigde kerstbomen;
  • magische verlichting voor zowel binnen als buiten;
  • compleet uitgeruste kerstdorpen;
  • kerststallen;
  • versierde kerstkransen.

Laat u inspireren tijdens de mooiste maand van het jaar voor het decoreren van uw eigen huis of zie het als een leuk uitje om de kerstshow te bezoeken. De kerstshow is ingericht volgens de laatste trends op het gebied van kerst waardoor de kerstshow een uitstekende gelegenheid is om kerstinkopen te doen en leuke kerstkado's te scoren.

Een echte kerstboom of een duurzame kunstkerstboom?

Ook voor het uitzoeken van een kerstboom kunt u bij ons terecht. We bieden echte kerstbomen zoals Fijnspar, Blauwspar en Nordmann kerstbomen aan in allerlei soorten en maten. We bieden deze zowel met als zonder kluit aan. Ook bieden wij verschillende duurzame opties voor bomen zonder naalden. U kunt hierbij denken aan een kunstkerstboom welke nauwelijks van echt is te onderscheiden of een creatie van bijvoorbeeld hout of staal. De laatste jaren winnen deze duurzame bomen aan populairiteit. Ze zijn te decoreren met verlichting en daarnaast ieder jaar opnieuw te gebruiken. Geen rommel meer van naalden en door het hergebruiken van de boom scheelt dit ook aanzienlijk in de kosten.

Online inspiratie kerstshow nabij Valkenburg

Wij heten u van harte welkom in tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt. Bekijk de website voor de actuele openingstijden of neem contact op via 043-6040161. Daarnaast willen wij u erop attent maken dat wij als een van de weinige tuincentra uit Limburg iedere zondag zijn geopend. Bekijk ons assortiment online of kom gezellig langs en bezoek de showroom ter inspiratie. We zien u graag terug in tuincentrum GroenRijk Berg en Terblijt!