Click & collect en andere opties

Click & collect en andere opties

Helaas is onze winkel vanwege de lockdown gesloten. Wij helpen je graag waar mogelijk. Je kunt op de volgende manieren bij ons winkelen:

  • Click & collect: telefonisch of via de mail kun je jouw bestelling bij ons plaatsen. Wij leggen deze voor je klaar om af te halen, of wij bezorgen deze gratis met onze eigen bezorgdienst in de regio. 
  • Bloemenshop: onze bloemenshop is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 voor boeketten en bloemstukken.
  • DHL punt: ons DHL servicepunt is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
  • Bestelshop: via onze bestelshop kun je bestellingen plaatsen die je kunt afhalen in de winkel, of die wij bezorgen. 
  • Whatsapp: heb je vragen over onze voorraad of specifieke artikelen? Stel ons dan een vraag via Whatsapp, dan helpen we je graag. 

Opties voor het ophalen en bezorgen van bestellingen

Wij bezorgen met onze eigen bezorgdienst gratis in de regio. Als je een bestelling komt ophalen in de winkel, dan kun je deze contant of met de pin betalen. Als je kiest voor bezorging, dan kun je contant betalen of vooraf betalen door middel van een betaalverzoek. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...