Click & collect en andere opties

Click & collect en andere opties

Helaas is onze winkel vanwege de lockdown gesloten. Wij helpen je graag waar mogelijk. Je kunt op de volgende manieren bij ons winkelen:

  • Click & collect: telefonisch of via de mail kun je jouw bestelling bij ons plaatsen. Wij leggen deze voor je klaar om af te halen, of wij bezorgen deze gratis met onze eigen bezorgdienst in de regio. 
  • Bloemenshop: onze bloemenshop is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 voor boeketten en bloemstukken.
  • DHL punt: ons DHL servicepunt is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
  • Bestelshop: via onze bestelshop kun je bestellingen plaatsen die je kunt afhalen in de winkel, of die wij bezorgen. 
  • Whatsapp: heb je vragen over onze voorraad of specifieke artikelen? Stel ons dan een vraag via Whatsapp, dan helpen we je graag. 

Opties voor het ophalen en bezorgen van bestellingen

Wij bezorgen met onze eigen bezorgdienst gratis in de regio. Als je een bestelling komt ophalen in de winkel, dan kun je deze contant of met de pin betalen. Als je kiest voor bezorging, dan kun je contant betalen of vooraf betalen door middel van een betaalverzoek. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...
De vrolijke verleiding van Dahlia

Een kleurige mix van Dahlia’s geeft je tuin of balkon maandenlang een vrolijke sfeer. Kies uit allerlei kleuren en maten die prachtig met elkaar en met andere planten combineren. Ze staan bovendien prachtig in een vaas. 

Beauties

De Dahlia-familie is zeer uitgebreid. Er bestaan meer dan 20.000 gekweekte soorten die zijn voortgekomen uit Mexicaanse kruidachtige wilde Dahlia’s. Terwijl dahlia’s eerst werden gekweekt voor de eetbar...

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Tips voor het aantrekken en behouden van bijen, vogels en vlinders

Wil je van je tuin een levendig paradijs maken vol met het gezoem van bijen, het gezang van vogels en het fladderen van vlinders? Een tuin vol met leven is niet alleen prachtig om te zien, maar draagt ook bij aan een gezond ecosysteem. Hier zijn enkele tips om bijen, vogels en vlinders in de tuin aan te trekken én te houden. 

Lees meer...