Click & collect en andere opties

Click & collect en andere opties

Helaas is onze winkel vanwege de lockdown gesloten. Wij helpen je graag waar mogelijk. Je kunt op de volgende manieren bij ons winkelen:

  • Click & collect: telefonisch of via de mail kun je jouw bestelling bij ons plaatsen. Wij leggen deze voor je klaar om af te halen, of wij bezorgen deze gratis met onze eigen bezorgdienst in de regio. 
  • Bloemenshop: onze bloemenshop is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 voor boeketten en bloemstukken.
  • DHL punt: ons DHL servicepunt is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
  • Bestelshop: via onze bestelshop kun je bestellingen plaatsen die je kunt afhalen in de winkel, of die wij bezorgen. 
  • Whatsapp: heb je vragen over onze voorraad of specifieke artikelen? Stel ons dan een vraag via Whatsapp, dan helpen we je graag. 

Opties voor het ophalen en bezorgen van bestellingen

Wij bezorgen met onze eigen bezorgdienst gratis in de regio. Als je een bestelling komt ophalen in de winkel, dan kun je deze contant of met de pin betalen. Als je kiest voor bezorging, dan kun je contant betalen of vooraf betalen door middel van een betaalverzoek. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met de narcis

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze mini-narcissen al in pot. 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een mini-narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis genieten. Dit narcisje is een vroegbloeiend bolgew...

Lees meer...
​​​​​​​Rhipsalis: groen koraal!

Sterk vertakkend, kringelend of juist met lange, hangende slierten: de stengels van de Rhipsalis doen je automatisch denken aan koraal. GroenRijk biedt verschillende goed combineerbare soorten van deze sierlijke kamerplant aan.

Van de tropen naar jouw woonkamer

Met de Rhipsalis haal je een bijzondere kamerplant in huis die opvalt door zijn afwijkende, op een zeeplant lijkende vorm. Daarom wordt hij ook wel rotskoraal of koraalcactus genoemd. Je zou het van deze kale soo...

Lees meer...
'Blue Star' schittert in de halfschaduw

Met de Phlebodium aureum 'Blue Star' of zinkvaren haal je een stukje getemde jungle in huis. Deze van oorsprong tropische plant heeft elegante, licht golvende bladeren met een grijsblauwe waas. Hij staat stijlvol in elke kamer en is ook nog eens zeer goed luchtzuiverend. 

 

Tropische ster

De varensoort Phlebodium komt oorspronkelijk vooral voor in de moerasbossen van Florida en in tropische en subtropische gebieden in Zuid- en Midden-Amerika...

Lees meer...