Vaderdag bij GroenRijk Berg en Terblijt

Vaderdag bij GroenRijk Berg en Terblijt

Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag. Op deze dag zetten we alle vaders van het land weer in het zonnetje! Heeft u al een origineel Vaderdag Cadeau in huis? Voor u het weet, is het zover. Bij GroenRijk Berg en Terblijt geven we u graag inspiratie op het gebied van cadeaus voor de liefste man van de wereld. Wij hebben voor alle soorten vaders een passend cadeau. Kom langs in Berg en Terblijt en doe inspiratie op. 

Voor de barbecueliefhebber nu 20% vaderdagskorting op alle Weber barbecues!

Voor de vaders die gek zijn op rokende barbecues, de geur van gebraden vlees en de gezelligheid van samen buiten eten hebben wij stoere cadeaus. Ons tuincentrum is meer dan alleen planten voor binnen en buiten. Op onze barbecue afdeling vind u alles voor de perfecte barbecue met vrienden of familie. Houdt uw vader van barbecueën? Wij hebben leuke Vaderdagcadeaus voor de grillmaster. Wat dacht u van een mooie Weber barbecue nu met 20% korting,handige handschoenen of tangen, een barbecuehoes of misschien een schort of grillboek?

Bekijk barbecues

 

 

Voor de handige vaders 20% korting op alles van Gardena!

Vaders die zijn geboren met twee rechterhanden en van elk hoekje in de tuin een nieuw project maken, hebben wij de leukste, handigste cadeaus. Is uw vader vaak in de tuin te vinden en houdt hij ervan om de tuin lekker bij te houden? Dan heeft hij natuurlijk wel het juiste gereedschap nodig. Bij GroenRijk Berg en Terblijt kunt u het mooiste Gardena gereedschap kopen voor vaderdag met 20% korting! Wat dacht u van handige handscheppen, een goede grasmaaier, een scheppende schop of een snoeiende schaar? Geef een tuinbon voor een middag samen klussen cadeau inclusief gloednieuw gereedschap. 

 

Voor de kwekers

Voor de vaders die het leuk vinden om zelf groente en fruit te verbouwen of het liefst een appeltaart eten met zelfgekweekte appels, hebben we volop leuke ideeën. GroenRijk Berg en Terblijt is uw specialist op het gebied van groen. Wat dacht u van een fruitboom waarin uw vaders lievelingsfruit groeit? Wij hebben verschillende soorten hard fruit, dit zijn fruitsoorten met een klokhuis, zoals appels en perenbomen. Of gaat u liever voor zacht fruit, zoals frambozen, aardbeien, blauwe bessen of bramen? Naast fruit hebben wij natuurlijk ook groenteplanten of kruidenplanten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie peperplant voor de vaders die gek zijn op pittig eten, of een tomatenplant voor de liefhebbers van verse tomatensoep. Wees creatief! 

 

Voor de handige vaders

Vaders die zijn geboren met twee rechterhanden en van elk hoekje in de tuin een nieuw project maken, hebben wij de leukste, handigste cadeaus. Is uw vader vaak in de tuin te vinden en houdt hij ervan om de tuin lekker bij te houden? Dan heeft hij natuurlijk wel het juiste gereedschap nodig. Bij GroenRijk Berg en Terblijt vindt u onder andere handige handscheppen, een goede grasmaaier, een scheppende schop of een snoeiende schaar van merken als Gardena en Wolf Garten Tools. Geef een tuinbon voor een middag samen klussen cadeau inclusief gloednieuw gereedschap. 

Voor de relaxte vaders

Voor de vaders die graag buiten zijn en hun tijd graag besteden aan het lezen van een boek, wat puzzelen of luisteren naar hun favoriete muziek, bieden wij ook geschikte cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan goede en comfortabele kussens voor buiten of een prachtige parasol die verkoeling biedt op de warmere dagen. Voor de binnenblijvers hebben we ook geurkaarsen en geurstokjes. Want zeg nu eerlijk, ook vaders houden van ontspanning en lekkere geuren in huis.

Voor de dierenliefhebbers

Voor de vaders die het leuk vinden om wat kleine dierenvrienden in de tuin te hebben, is het leuk om wat extra leven in de brouwerij te brengen. Dat is zo gepiept met onze selectie aan dierenproducten. Bij ons vindt u van alles voor vogels en andere dieren in de tuin:

  • vogelhuisjes,

  • drinkschalen,

  • vleermuishuisjes,

  • voederplateaus,

  • vogelvoer,

  • pindakaashouders,

  • insectenhotels.

Vaderdagcadeaus bij GroenRijk Berg en Terblijt

Bij GroenRijk Groenlo hebben we voor ieder wat wils. De groene liefhebbers zijn natuurlijk helemaal op hun plek bij ons tuincentrum. Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Berg en Terblijt voor mooie tuinplanten, vaste planten, klimplanten, palmbomen, olijfbomen, kamerplanten en nog veel meer. Ook voor tuinmeubelen of leuke interieur-sfeermakers bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom. We helpen u graag!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met de narcis

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze mini-narcissen al in pot. 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een mini-narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis genieten. Dit narcisje is een vroegbloeiend bolgew...

Lees meer...
​​​​​​​Rhipsalis: groen koraal!

Sterk vertakkend, kringelend of juist met lange, hangende slierten: de stengels van de Rhipsalis doen je automatisch denken aan koraal. GroenRijk biedt verschillende goed combineerbare soorten van deze sierlijke kamerplant aan.

Van de tropen naar jouw woonkamer

Met de Rhipsalis haal je een bijzondere kamerplant in huis die opvalt door zijn afwijkende, op een zeeplant lijkende vorm. Daarom wordt hij ook wel rotskoraal of koraalcactus genoemd. Je zou het van deze kale soo...

Lees meer...
'Blue Star' schittert in de halfschaduw

Met de Phlebodium aureum 'Blue Star' of zinkvaren haal je een stukje getemde jungle in huis. Deze van oorsprong tropische plant heeft elegante, licht golvende bladeren met een grijsblauwe waas. Hij staat stijlvol in elke kamer en is ook nog eens zeer goed luchtzuiverend. 

 

Tropische ster

De varensoort Phlebodium komt oorspronkelijk vooral voor in de moerasbossen van Florida en in tropische en subtropische gebieden in Zuid- en Midden-Amerika...

Lees meer...