Oppotservice

Een pot en een bijpassende plant gevonden in ons tuincentrum? Kom langs onze oppotbalie, dan maken wij er een mooi geheel van voor u. Zo hoeft u dit niet thuis te doen, geen extra aarde te kopen én krijgt u direct duidelijkheid of de gekozen plant  wel geschikt is voor de gekozen pot. Of u het nu voor uzelf of voor een ander aanschaft, een opgepotte pot-plantcombinatie voelt sowieso als een cadeautje! Onze oppotservice is op de meeste planten gratis. Worden er wel kosten in rekening gebracht, wat bij grote potten en planten het geval is, dan zullen wij u altijd vooraf vermelden om welk bedrag het gaat en kunt u natuurlijk altijd nog kiezen het zelf te doen. 

Eigen pot mee naar de winkel

Heeft u al een mooie bloempot of plantenbak in huis? Neem deze dan mee naar ons tuincentrum en zoek een mooie bijpassende plant. Op onze afdeling kamerplanten vindt u onze oppotbalie waar wij u graag verder helpen om de plant netjes op te maken in de pot. Een duurzame optie, waar wij u graag bij helpen! 

Cadeau voor hem of toch voor haar? 

Heeft u een cadeau nodig? Planten doen het altijd goed! Kamerplanten zijn er in alle soorten en maten en kunnen daarom een heel persoonlijk cadeau worden. Want waarom heeft u die ene plant precies voor hem of haar uitgekozen? Een plant cadeau geven is met een pot natuurlijk nog leuker. Wij potten de plant gratis voor u op (tenzij het om heel grote potten gaat) en u heeft een kant-en-klaar cadeau! Zien we u gauw weer?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten